Dagbesteding voor gehandicapten in Rotterdam

Voor een fijne dagbesteding voor gehandicapten in Rotterdam bent u bij GoSports aan het juiste adres. Wij werken aan het verstrekken van de juiste structuur welke bijdraagt aan een prettige manier van leven. Binnen onze organisatie streven we naar een belevingsgerichte dagbesteding waarbij plezier en samenwerken hoog in het vaandel staat. Een dag die goed besteed is zorgt voor de juiste structuur in ons leven.

Toch is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Mensen met een beperking of handicap kunnen de besteding van de dag vaak niet zelf invullen. In dat geval staan de professionals van GoSports graag voor u klaar. Naast plezier hechten we ook veel waarde aan het bieden van veiligheid te midden van een prettige sfeer. Uiteraard houden we daarbij altijd rekening met de wensen en mogelijkheden van onze cliënten.

Dagbesteding voor gehandicapten in Rotterdam

Dagbesteding voor gehandicapten bij GoSports in Rotterdam

Bij GoSports hebben we een duidelijke visie over onze dagbesteding voor gehandicapten in Rotterdam. Deze moet de cliënt vooral activeren, motiveren en aanzetten tot het ondernemen van actie. Uiteraard bereiken we dit alles altijd vanuit plezier en ontspanning. Dagbesteding die aangepast is aan het vermogen van de deelnemer is daarbij van groot belang.

We werken dan ook altijd vanuit een vertrouwde en rustige benadering die wordt toegepast in kleine groepen. Intensiteit en ontspanning kan op deze manier geboden worden. Dit houdt het plezier hoog en remt de vorming van prikkels. Met de dagbesteding voor gehandicapten in Rotterdam wordt er tevens gewerkt aan het voorkomen van een sociaal isolement. Activiteiten die we daarvoor gebruiken zijn diverse creatieve vaardigheden, zingen, dansen, sportief in beweging zijn en het doen van spelletjes.

Bij GoSports stemmen we de dagbesteding voor gehandicapten altijd af op de wensen en doelen van de cliënt. De dagbesteding is geschikt voor volwassenen met een verstandelijke, psychische of medische beperking. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.