GoSports?!

GoSports is een stichting, sinds maart 2013 in Rotterdam actief, welke diverse activiteiten biedt voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking.

De hoofdactiviteiten bestaan uit: zwemplezier en zwembegeleiding voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Hierbij wordt, naar wat binnen de mogelijkheden past van de deelnemer, de mogelijkheid geboden eventueel zwemcertificaten en/of diploma's te behalen. De groepen bestaan uit maximaal 6 kinderen/personen, welke 1 op 1 begeleiding krijgen. De begeleiding wordt gegeven vanuit het water of bij de groepen in een later stadium, vanaf de kant. GoSports biedt niet alleen sportief zwemplezier, maar ook les zwemmen en waterontspanning. Het aanbod wordt zoveel mogelijk afgestemd op de individuele mogelijkheden en wensen van de deelnemer. Hiervoor wordt een Doelenplan opgesteld welke halfjaarlijks met de deelnemer wordt ge├źvalueerd. Bij de organisatie werken enthousiaste (gekwalificeerde) begeleiders welke in het bezit zijn van een instructeur leszwemmen 2 of 3 diploma en/of een diploma SPW/SPH/MMZ/(BIG geregistreerde) Verpleegkunde. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit begeleiding bieden welke volledig aansluit bij de deelnemer.

GoSports is in het bezit van een AGB-code, 41417569. Dit is een landelijke code waarmee wij als zorgaanbieder worden herkend. Het is dan ook mogelijk om PGB in te zetten voor de begeleiding welke GoSports biedt gedurende de zwemactiviteiten.