Zwemmen met PGB begeleiding in Rotterdam

Bij GoSports bent u aan het juiste adres als u of uw kind wil zwemmen met een PGB begeleiding. Op deze manier bent u verzekerd van de beste zorg in het water, wat bijdraagt aan de persoonlijke ontwikkeling en veiligheid. GoSports in Rotterdam is een professionele zorgaanbieder welke werkt met gekwalificeerde en goed opgeleide begeleiders. Zwemmen is onmisbaar in onze zelfstandige ontwikkeling.

Naast een stuk ontspanning draagt het goed leren zwemmen bij aan de persoonlijke veiligheid. Toch is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zeker als het gaat om mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking is een intensieve begeleiding tijdens het zwemmen vaak gewenst. Bij GoSports is het tevens mogelijk om uw PGB in te zetten voor de juiste begeleiding.

Dit kan zowel voor kinderen als volwassenen met een Zorgzwaartepakket uit de Wlz, WMO en Jeugdwet. Wij bieden u een hoge mate van zorg en een intensieve 1 op 1 begeleiding. Deze wordt afgestemd op de individuele behoefte van de leerling. Leren op een eigen tempo en niveau levert een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling. Dit bereiken we door het geven van zwembegeleiding en wateractiviteiten in kleine groepen van maximaal 6 personen.

PGB inzetten voor zwemmen met begeleiding

Elke leerling leert naar zijn of haar eigen vermogen. In het geval van een verstandelijke of meervoudige beperking kan het leerproces wat meer voeten in aarde hebben dan gebruikelijk is. Om de veiligheid in het water te kunnen blijven waarborgen is een professionele en intensieve begeleiding vaak noodzakelijk.

Bij GoSports kunt u daarom uw PGB inzetten voor begeleiding tijdens het zwemmen. Zo bent u of uw kind altijd verzekerd van de juiste ondersteuning in het aanleren van diverse zwemtechnieken. Deze begeleiding geeft tevens de mogelijkheid tot het behalen van zwemcertificaten en diploma’s. Leren zwemmen bij GoSports bevorderd de lichamelijke en sociale ontwikkeling.

Dit wordt mede veroorzaakt door de vakkundige ondersteuning en de kleine groepen waarin begeleiding wordt gegeven. Om in aanmerking te komen voor deze PGB begeleiding gelden bepaalde voorwaarden. Of deze ook van toepassing zijn op uw PGB of op die van uw kind. Uiteraard staat GoSports graag voor u klaar voor het verstrekken van meer informatie over zwemmen en uw Persoons Gebonden Budget.

Zwemmen met PGB begeleiding in Rotterdam