Werken bij

Werken bij Gosports?! Meld je nu aan.

GoSports draait in zijn geheel op een team van enthousiaste en gespecialiseerde begeleiders. Elke begeleider heeft een opleiding binnen het kader zorg en welzijn of is in zijn naaste omgeving direct betrokken met iemand met een verstandelijke of meervoudige beperking.

Ben jij enthousiast, flexibel en makkelijk in de omgang dan zijn wij misschien opzoek naar jou. GoSports zoekt enthousiaste begeleiders en stagiaires voor zowel het zwemmen als de dagbesteding. Lijkt het jou leuk om met de doelgroep aan de slag te gaan en ons team te komen versterken, bekijk dan snel onze vacatures en stuur je motivatie en cv snel op!

WIE BEN JIJ?

Ben jij degene die zich kan vinden in onze visie. En heb jij interesse om ons team te komen versterken. En jij bent iemand die graag samenwerkt met collega begeleiders en de doelgroep. Verder pas je goed binnen het team als je enthousiast, flexibel, energiek en proactief bent. En je bent in het bezit van een diploma binnen het kader zorg en welzijn (zowel HBO als MBO), of heb jij een zwemgerichte opleiding afgerond. Niet in het bezit van een van de boven genoemde opleidingen, maar wil je wel graag begeleider worden, dit kan, neem hiervoor contact met ons op. Ervaring is gewenst, niet vereist.

Buiten begeleiders voor het zwemaanbod, zijn wij ook opzoek naar medewerkers welke zicht bezig houden met de communicatie in de breedste zin van het woord en beleidsmedewerkers.

ONS AANBOD?

DE ORGANISATIE?

GoSports is een bruisende organisatie welke vrijetijdsbesteding bied voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking voor  Rotterdam en regio. Voor deze doelgroep biedt GoSports voor ieder wat wils. Het plezier beleven staat voorop, maar ook is er aandacht voor leren en ontwikkelen . GoSports bestaat uit de volgende sporttakken:
  • Zwembegeleiding
  • Sportief waterplezier
  • Waterontspanning

Voor iedere medewerker en vrijwilliger wordt er standaard een VOG aangevraagd en zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Daarnaast zullen er referenties worden opgevraagd.

 

INTERESSE?

Voel je er wat voor om begeleider te worden of wil je weten welke mogelijkheden er zijn kijk dan gerust even bij onze vacature of neem vrijblijvend contact met ons op via:

sollicitaties@gosportsenplezier.nl
010 – 333 50 80