Zwemles begeleiding bij GoSports in Rotterdam

De zwemles begeleiding van GoSports in Rotterdam staat in het teken van individuele begeleiding. Op deze manier kunnen kinderen en volwassen met een verstandelijke of meervoudige beperking op een prettige manier leren zwemmen of recreatief zwemmen. Persoonlijke aandacht en plezierig leren staan hierbij hoog in het vaandel. Leren zwemmen is in de huidige maatschappij van groot belang. Het vergroot onze zelfredzaamheid en draagt daarmee bij aan de veiligheid. Bij GoSports staat plezier voorop.

Toch is zwemles begeleiding op de traditionele manier niet voor iedereen weggelegd. Zeker als een verstandelijke of meervoudige handicap meespeelt dient het leertraject aangepast te worden. Daarvoor bent u bij GoSports aan het juiste adres voor zwemles in Rotterdam. We bieden gepaste begeleiding in kleine groepen waarin we werken met een 1 op 1 begeleiding. Kinderen en volwassenen krijgen zo de juiste ondersteuning in het leren zwemmen.

Uiteraard wordt de zwemles afgestemd op de wensen en de daarbij behorende doelen. Om deze concreet na te kunnen leven maken we bij GoSports gebruik van een individueel doelen plan. Progressies en vorderingen kunnen op deze manier helder worden bijgehouden.

Zwemles begeleiding voor verstandelijke of meervoudige beperking in Rotterdam

De zwemles begeleiding van GoSports in Rotterdam staat naast het aanleren van zwemvaardigheden ook in het teken van de algehele ontwikkeling van de leerling. We werken daarom niet aan diverse zwemtechnieken, maar ook aan sociale en pedagogische ontwikkeling wordt aandacht besteedt. Op deze manier kan de veiligheid in het water nog meer gewaarborgd worden.

Door deze vaardigheden te combineren met plezier wordt de algehele ontwikkeling bevorderd. Natuurlijk doet elke leerling dit op zijn eigen manier en tempo. Naast zwemles voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking, bieden we ook een individuele begeleiding aan leerlingen die om medische redenen beperkt zijn.

Hierbij kunt u denken aan een visuele of auditieve beperking, autisme of ADHD. Door onze ruime ervaring bent u voor zwemles in Rotterdam bij GoSports aan het juiste adres. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op of kom langs om de vele mogelijkheden met ons te bespreken.

Zwemles begeleiding bij GoSports in Rotterdam